V Renčah se bomo zbrali ob 7.45 na parkirišču pred vhodom v šolo. Parkirišče med šolo in telovadnico bo zaprto za avtomobile in ostala prevozna sredstva. Prvošolcem bo namenjena posebna pozornost in pozdrav. Za prvošolci bodo v šolske prostore vstopili tudi ostali učenci. Dve šolski uri bosta potekali z razredniki ostali pouk bo, razen za prvošolce, po urniku. Učenci naj imajo s seboj šolske torbe in copate. Malica in kosilo bo po ustaljenem urniku. Tudi za tiste učence od 1. – 5. razreda, ki bodo ostali po pouku v šoli in potrebujejo varstvo, bo poskrbljeno.

V Bukovici vsi učenci razen prvošolcev pridejo v šolo ob 7.45. Prvošolci so povabljeni, da pridejo v šolo ob 9.30. V šolske prostore jih bodo po pozdravu pospremili starejši učenci. Tudi v Bukovici bo za učence od 2. -5. razreda pouk po urniku. Za tiste, ki to potrebujejo bo organizirano varstvo.

Na POŠ Bukovica je med počitnicami potekala energetska sanacija in prenova vrtca. Šola je lepa in urejena. V vrtcu je pri prenovi izvajalce povozil čas in niso uspeli v roku opraviti vseh del. Po temeljitem razmisleku smo se odločili, da bomo poskušali dejavnosti vrtca izpeljati tako, da bo za otroke in starše  čim manj dodatnih obremenitev. Otroci vrtca bodo za začetek gostovali v dveh šolskih učilnicah v šoli. Obljubljeno nam je, da se bodo otroci vrtca lahko preselili v prenovljene igralnice v drugi polovici septembra. Glede na to da bodo v šolskih prostorih gostovali tudi otroci vrtca vas še posebej prosim, da poskrbite za varnost že na parkirišču, na vhodnih vratih, v garderobah in upoštevate navodila strokovnih delavk šole in vrtca.

Tudi vse ostale učence šole v Bukovici in v Renčah prosim, da poskrbijo predvsem za varnost kot udeleženci v cestnem prometu in kot člani velike družine v šolskih prostorih. Prosim vas za strpen odnos, pozitivno delovno vzdušje in upoštevanje pravil in navodil delavcev šole. Tako bo novo šolsko leto začelo brez nepotrebne slabe volje in neprijetnih izkušenj.

Lep začetek šolskega leta želim vsem: Učencem, staršem, starim staršem, delavcem šole,  vsem našim obiskovalcem in zunanjim sodelavcem.

Srečno!

Bogomir Furlan,
v.d. ravnatelja

Dostopnost