Koristne informacije za učence in starše

DRUŽBOSLOVNI TEDEN DEJAVNOSTI

Od 2. do 4. oktobra 2019 smo na predmetni stopnji organizirali družboslovne dneve dejavnosti, kjer smo se medpredmetno povezali na temo MOJA MEJA. Učenci 6. razredov so si ogledali muzej v Tolminu, izdelovali so plakate o kulturni dediščini, spoznavali stare mere,...

Prvi šolski dan

V Renčah se bomo zbrali ob 7.45 na parkirišču pred vhodom v šolo. Parkirišče med šolo in telovadnico bo zaprto za avtomobile in ostala prevozna sredstva. Prvošolcem bo namenjena posebna pozornost in pozdrav. Za prvošolci bodo v šolske prostore vstopili tudi ostali...

Obvestilo – spričevala in fotografije

Učenci, ki še niso prevzeli spričeval, jih dobijo 5.7.2019, v dopoldanskem času, pri razrednikih.
Učenci ki so se fotografirali v petek, 21.6.2019 in še niso naročili fotografij, ali bi naročili dodatne fotografije, naj svoje naročilo oddajo v računovodstvo Maji Turel.

Stran 1 od 1412345...10...Zadnja »

Učbeniki, delovni zvezki, učni pripomočki

Urniki

Prevozi

Avtobusni prevozi 2018/19

Pogovorne, mentorske ure

NPZ

Spoštovani učenci in starši,

sporočam vam, da so za šolsko leto 2018/2019 na Državnem izpitnem centru, pripravili publikacijo o nacionalnem preverjanju znanja, »Informacije za učence in starše«, v elektronski obliki.

Publikacija je objavljena na spletnih straneh Rica ( http://www.ric.si in http://eric.ric.si ) dostopna pa je tudi iz spletne strani naše šole.

Vabljeni, k ogledu in branju.

Nacionalno preverjanje znanja se opravlja pisno. Opravljajo ga vsi učenci 6. razreda in vsi učenci 9. razreda v Republiki Sloveniji na isti dan ob isti uri.

Vrednotenje NPZ in vpogled dosežkov poteka elektronsko preko e-RIC z geslom, ki ga ob šifrah na prvi dan preverjanja prejme vsak učenec.

Letošnji tretji predmet za NPZ v 9. razredu na naši šoli je DOMOVINSKA IN DRŽAVLJANSKA KULTURA IN ETIKA.

Za pripravo, izvedbo, vrednotenje in analizo NPZ-ja na šoli je odgovoren ravnatelj. Namestnik za izvedbo NPZ-ja je Branka Pregelj Arčon, pomočnik za e-vrednotenje je Marko Vidmar.

Informacije za učence in starše najdete na: http://www.ric.si/ (lahko pa tudi preko spletnih strani šole).

NPZ se odvija po navodilih in koledarju za izvedbo NPZ, ki ga objavi Državni izpitni Center, in v skladu z Izvedbenim načrtom, ki ga pripravi šola.

KOLEDAR NACIONALNIH PREIZKUSOV ZNANJA 2019

torek, 7. maj 2019  – NPZ iz slovenščine za 6. in 9. razred

četrtek, 9. maj 2019 – NPZ iz matematike za 6. in 9. razred

ponedeljek, 13. maj 2019 – NPZ iz tretjega predmeta za 9. razred

ponedeljek, 13. maj 2019  – NPZ iz tujega jezika za 6. razred

Za vse dodatne informacije o NPZ me lahko pokličete na 05 398 58 08.

 

Karierna orientacija

Obrazci