Na prvi šolski dan, v torek, 1.9. 2015, se bomo zbrali na parkirišču med šolo in kotalkališčem.

Po kratkem programu ob 8.00 uri bomo prvošolce prvič popeljali čez šolski prag. Učenci od drugega do devetega razreda se bodo že na dvorišču zbrali ob svojih razrednikih in skupaj stopili v svoje matične učilnice. Za učence višjih razredov bo ta dan pouk pet šolskih ur. Učenci od drugega do petega razreda bodo na urniku imeli štiri ure. Prvošolci bodo šli domov v spremstvu svojih staršev že malo prej.

V Bukovici pridejo učenci od drugega do petega razreda v šolo ob 8.00 uri. Prvošolce bomo sprejeli na šolskem dvorišču ob 9.00 uri. Ker bo za učence od drugega do devetega razreda ta dan čisto pravi pouk, učencem, ki so naročeni, pripadata šolska malica in kosilo. Če ima ta dan kdo prehrano drugače urejeno, naj to sporoči po e-pošti ali telefonu v kuhinjo ali v glavno pisarno. Vozači bodo na šolski avtobus šli ob 13.30. Šolski kombi bo ta dan vozil po urniku, ki je veljal prejšnje šolsko leto. Glede na urnike pouka v razredu, bomo kasneje morda spremenili tudi urnike odvozov iz šole. Učenci naj pridejo v šolo opremljeni s šolskimi torbami, mapami z listi, pisali in šolskimi copati.

Gradbena dela, ki so potekala čez poletje se zaključujejo. Notranji prostori so pripravljeni. V okolici šole pa dela še potekajo in naj bi bila zaključena do 16.9. 2015. Pouk ne bo oviran, potrebna pa je še dodatna previdnost in strpnost pri gibanju v okolici šole.

Vsem želim prijazen in uspešen začetek šolskega leta, v katerem bodo še vedno odmevali dogodki ob 200-letnici šole v Renčah.

Lep pozdrav.

Bogomir Furlan

Ravnatelj

Dostopnost