Spoštovani starši

Osrednja obletnica ob 200 letnici šole v Renčah je tik pred nami. Kot že verjetno veste smo jo načrtovali v sredo, 21.10.2015 ob 18.00 uri. Za učence bo to tudi sestavni del pouka, saj smo v prireditev vključeni vsi.

Ta dan bo pouk potekal v popoldanskem času.

Učenci pridejo v šolo ob 15.00 uri. Tudi POŠ Bukovica pride v Renče.

Za učence bo pouk do konca prireditve. Ko se prireditev konča in jo bomo nadaljevali s pogostitvijo in druženje,, prevzamete v skrb in varstvo starši.

Za vse na malico naročene učence bo ta dan pripravljena malica ob  16.00 uri.

Starši učencev od 1-5 razreda, ki potrebujete varstvo v dopoldanskem času, nam to sporočite na priloženem vprašalniku. Za njih bo organizirano varstvo.

Ta dan bomo vse učence odjavili od kosila. Tisti učenci, ki bi potrebovali kosilo naj se prijavijo  na način, ki ga običajno uporabljate za naročanje in odjavljanje na šolsko  prehrano. Starejši učenci lahko to sporočijo do ponedeljka v kuhinjo ali glavno pisarno.

Za otroke vrtca bo ta dan potekalo delo po ustaljenem urniku. Nastopajoči otroci pa se nam bodo pridružili na generalki ob 15.00 uri.

Ob 18.00 uri ste vabljeni, da se nam pridružite vsi.

Slavnostna prireditev bo tudi dogodek, ko bomo obnovljene prostore šole in tudi igrišča ob vrtcu v Renčah  še uradno predali njihovemu poslanstvu.

Za prireditev bomo imeli uradnega fotografa in snemalca, zato vas prosim, da fotografiranje za osebno uporabo izpeljete tako, da ne zapuščate svojega prostora. Prireditev bo multimedijska in so pomembni tudi zvoki. Zato prosim tudi, da mobitele in podobne naprave utišate, da ne bo prihajalo do motenj v programu.

Ravnatelj

Bogomir Furlan

Dostopnost