Pouk v šolskem letu 2018/2019 se bo začel 3.9.2018. V Renčah se bomo zbrali ob 8. uri na parkirišču med šolo in kotalkališčem. V POŠ Bukovica pridejo učenci od 2. do 5. razreda v šolo ob 7.45.  Prvošolci na POŠ Bukovica pridejo ob 9.30.

Razen prvošolcev bodo imeli učenci pouk po urniku. Zato prinesejo s seboj šolske potrebščine in šolske copate. Učenci, ki bodo imeli pouk in so prijavljeni na malico in kosilo, bodo imeli tudi prehrano. Glede odjavljanja in prijavljanja na šolsko prehrano velja že utečen postopek. Učenci od 2.r do 5. razreda, ki so prijavljeni v podaljšano bivanje, kar bomo po novem imenovali dejavnosti razširjenega programa (dRaP), bodo ostali v šoli toliko časa, kot so bili z vpisom prijavljeni. To velja v Renčah in v Bukovici.

Šolski prevozi so organizirani enako kot v prejšnjem šolskem letu. Predvsem šestošolci, ki se boste v Renče vozili iz Bukovice in Volčje Drage, bodite še posebej pozorni na vozni red šolskega avtobusa.

Posebej bi vas opozoril še na skrb za varnost tako v cestnem prometu kot na območju šole in šolskih prostorih.  Vsak naj po svojih močeh prispeva, da bo šlo brez nesreč in zapletov.

Uspešen začetek želim vsem.

Ravnatelj

Bogomir Furlan

Dostopnost