Učenke in učenci Osnovne šole Lucijana Bratkoviča Bratuša Renče (v nadaljevanju OŠ Renče) so že povsem ogreti in pripravljeni, da se vam bodo v petek, 31. januarja 2020 ob 18 h že četrtič izkazali s svojimi talenti ter vam s svojimi čudovitimi nastopi pričarali spektakularen večer z dobrim namenom. Dobrodelna prireditev namreč ni le krasna priložnost za druženje in užitek, ampak tudi priložnost, da obogatimo Šolski sklad OŠ Renče in s tem omogočimo otrokom iz socialno šibkejših družin udeležbo na ekskurzijah ter šoli uresničitev kakše nadstandardne ideje več.

Organizacijski odbor prireditve »Šola ima talent« in Upravni odbor Šolskega sklada OŠ Renče zagotavljata, da bo prav vsak evro, ki bo padel v skrinjico, oplemeniten z vsebino, ki našim učencem in učenkam omogoča kakovostno, zanimivo in prijetno šolanje. Letos bodo nastopajoči tako že četrtič ponosno dokazali, da OŠ Renče zagotovo ima izjemen talent. V Veliki dvorani Angela Mlečnika Kulturnega doma Bukovica bomo tako tudi letos svojega favorita iskali med raznolikimi nastopi: na odru se bo pelo, vihtelo palice, igralo na inštrumente, plesalo in še in še. Prepričani smo, da strokovna komisija, sestavljena iz profesionalnega plesalca, ki blesti in navdušuje tudi v Zvezdah plešejo, Miha Perata, zmagovalke oddaje Slovenija ima talent Julije Kramar in gledališkega, televizijskega in filmskega igralca Blaža Valiča tudi letos ne bo imela lahke naloge. Upajmo, da bo med samimi najboljšimi  zmagal najboljši!

Letošnja edicija prireditve »Šola ima talent« pa vas bo še dodatno razvajala z eno dobrodošlo novostjo, saj bo pogostitev po pripreditvi pripravljena s prav posebno mero ljubezni učencev in učenk 9. razreda OŠ Renče. Tako da si res ne smete privoščiti, da bi v petek, 31. januarja ob 18 h manjkali. Dobrodošli!

Pa ne pozabite dati v žep kak evro! J Prijazno vas vabimo, da v Šolski sklad donirate po svojih zmožnostih – verjemite, da je vsak evro pomemben, saj omogoča veselo, brezskrbno in enakovredno doživljanje šolanja vsem učenkam in učencem OŠ Renče. Donirate lahko tudi na račun SI56 0140 1600 0000 018, ki je odprt pri UJP in z dopisom namena nakazila »prostovoljni prispevek ŠOLA IMA TALENT« olajšate marsikatero stisko naših otrok. Že vnaprej hvala za vašo radodarnost in dobrodelnost – mošnjiček Šolskega sklada obljublja, da bo vsak podarjeni  evro osrečeval.


Foto: Šola ima talent 2019

 

DOSTOP DO letaka: KLIK

 

Foto in tekst: Tina Krog

Dostopnost