Dragi učenci, spoštovani starši!

Bliža se naše prvo druženje v novem šolskem letu, zato posredujem nekaj skupnih navodil za prvi šolski dan.

  • Prvošolci in njihovi starši ste na sprejem vabljeni ob 8.00 na OŠ Renče in ob 9.00 na POŠ Bukovica. Sprejem se bo začel pred šolo, potem pa se program nadaljuje v matični učilnici.
  • Začetek pouka za učence od 2. do 9. razreda bo ob 7.45. Učenci počakate razrednika oz. razredničarko pred šolo. Če se le da, pridite sami ali v družbi vrstnikov – tudi to je priložnost za razvijanje samostojnosti in odgovornosti.
  • Prvi šolski dan bo imela razredna stopnja pouk po urniku oz. dan dejavnosti, predmetna stopnja pa prvi dve šolski uri razredno uro (šestošolci prve tri šolske ure), nato sledi pouk po urniku. Prvi šolski dan ne bo izbirnih predmetov.
  • Ne pozabite prinesti s seboj šolskih copat, peresnice, beležke in mape za obvestila.
  • Poskrbite za pravočasno prijavo na šolsko malico in kosilo.
  • Podaljšano bivanje bo organizirano za učence 2.-4. razreda, 5. razred ima PB do 14.00.
  • Šolski kombi in šolski avtobus bosta vozila po ustaljenem urniku. Avtobus odpelje ob 13.30.

Z veseljem vam sporočam, da letošnje šolsko leto pričenjamo brez posebnih zdravstvenih ukrepov, še naprej pa bomo skrbeli za prezračevanje in umivanje rok. Seveda prihajamo v šolo le, če smo zdravi! V skladu z odlokom vlade z dne 26. 8. 2022 se v primeru simptomov, značilnih za Covid-19, priporoča uporaba samotestiranja v domačem okolju s pomočjo HAGT testov, ki jih (do 10) lahko brezplačno prejmete v lekarni.

Nadejam se uspešnega, konstruktivnega sodelovanja, v dobro vseh nas, naše šole in našega kraja. Vsem želim prijeten in uspešen začetek šolskega leta!

mag. Nadja Bagon

    v.d. ravnatelja

Dostopnost